top of page

Vertel ons uw mening!

Wij zijn erg benieuwd hoe u en uw kind(eren) onze opvang ervaart/ervaren.

U kunt hier uw review achterlaten.

Bedankt alvast!

Naam*

E-mailadres*

Bericht*

Ervaringen van (ex) vraagouders

Al vijf jaar ervaren onze twee jongens hoe fijn, liefdevol en professioneel de gastouderopvang van Marian en Henk is. Er wordt gezond gegeten, veel naar buiten gegaan en veel plezier gemaakt. Uit het eigen pedagogisch beleidsplan blijkt de professionele aanpak. Warm, direct, sociaal en met humor.

Arnold

Je laat je kostbaarste bezit niet zomaar ergens achter, alleen bij de beste en dat zijn Henk&Marian. Naast een hoop plezier hebben (spelen, naar buiten gaan, pepernoten maken) leert onze zoon daar omgaan met andere kinderen en regels, dit alles met respect voor het karakter dat hij heeft.

Paula

Heerlijke no nonsense gastouders waarin het gezinsleven centraal staat. Wij brengen onze tweeling altijd met een goed en veilig gevoel heen en ik weet zeker dat onze kinderen het goed hebben daar.

Marleen

Eeuwig dankbaar voor het gerustgestelde gevoel wat ik ervaar als ik mijn zoontje moet missen tijdens mijn werkuren. Marian en Hen​k creëren een heel natuurlijk familiegevoel met oog voor een opvoeding die goed aansluit bij wat ik wens voor mijn zoontje; ontdekken, leren en een heleboel liefde! No-nonsense, eerlijk en dus een echte aanrader :)

Rubin

Geweldige gastouders. 

Ontzettend lief en meedenkend, flexibel, nuchter, en met een gedegen medische achtergrond en jaren aan opvang ervaring. Vanaf het eerste moment heb ik ons zoontje altijd met een veilig gevoel achter gelaten. 

En dat wordt alleen maar bevestigd door hemzelf, hij gaat altijd met een grote glimlach naar Henk en Marian!

Linda en Floris

Wat een fijne opvang plek voor ons zoontje! Hij vermaakt zich er altijd prima met de andere jongens. Gezelligheid, flexibiliteit, veel naar buiten. We zijn blij dat we deze plek hebben gevonden en de goede zorgen van Henk en Marian!


Bob en Annemiek

bottom of page